miercuri, 20 august 2014

Oare dacă mancam numai cruditati putem avea certitudinea unei vieti fericite si sanatoase?

Daca o faci din convingere, probabil ca sunt mari sanse ca acest lucru sa se intample.

Daca nu, vei fi un nefericit vesnic frustrat care va manca cu ochii si cu mintea absolut tot ce-si reprima si-si refuza sa manance.

Cred ca suntem atat de diferiti incat nu poti uniformiza nimic, nici macar obiceiurile alimentare.

Am constatat ca mancarea e cu atat mai buna cu cat o gatesti mai simplu si e mai bine tolerata daca nu combini prea multe alimente.

Exista destule teorii suficient de credibile si verificate referitoare la combinatiile alimentare benefice sau nu organismului.

In plus, in ultima vreme sunt atat de multi oameni care iti vor binele, sunt atat de multi draguti a caror amabilitate pare sa n-aiba nimic de-a face cu rotunjirea conturilor personale, incat imi dau voie sa fiu sceptica in ceea ce priveste bunele intentii ale unora sau altora.

Cine imi poate garanta ca daca ingurgitez nitritii din cruditatile de pe piata voi fi sanatoasa tun si voi muri la 200 de ani fiind in floarea varstei?

Problema noastra nu e ca nu mancam numai cruditati ci ca am devenit extraordinar de sedentari. De aici toate neajunsurile.

Cu un mental sanatos, fara excese si cu credința in Dumnezeu, cred ca fiecare poate trai atat cat are nevoie pe acest pamant.

 


In incheiere va spun ca nu contest ca mancarea cruda e hrana vie si postul alimentar e esential pentru a putea sa te conectezi cu Dumnezeu, dar mai stiu ca fiecare stie si simte ce e mai bine pentru el.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu