marți, 6 mai 2014

Bărbații sunt creați a fi vânatori și atunci ei acționează în consecință

Întotdeauna o minte ageră e mai greu de domolit, de hrănit și de satisfacut decât una liniștită.

Există un proverb foarte revelator care spune că "unde-i minte multă e și prostie multă" și e perfect adevărat.

E drept că cei saraci cu duhul sunt mai fericiti și a lor e Împărăția Cerurilor, dar să sperăm că nici ceilalți nu sunt pierduti pentru eternitate...ar fi pacat și ar fi o iroseală nejustificată.

Bărbații sunt creați a fi vânatori și atunci ei acționează în consecință.

Speriată de idee, mă întrebase odată cineva, nu spui cine, care e opinia mea și cum ar fi de făcut ca noi doamnele să putem reaprinde un foc care arde mocnit.

În accepțiunea mea, atâta vreme cât focul încă mai arde, n-ar trebui să fie așa de greu de reaprins...

E nevoie doar de o o pală de vânt care să bată cu intensitate potrivită în sensul în care trebuie și problema e ca și rezolvată.

Deci ar trebui ca folosind ceva artificii și uzitând de farmecele feminine să fim capabile a scoate  oamenii din zona lor de confort - cazul cu posibilitatea de a-i scoate numai din sărite, îl ignorăm și-l  vom studia ulterior, doar în caz de necesitate.

Cu dibăcia noastră caracteristică, noi doamnele vom ști întotdeauna să găsim ceva de care să ne folosim pentru a-i scoate pe bieții oameni tihniți din monotonie.

Vom ști să facem în așa fel încât dumnealor să nu mai considere că tot ce au li se cuvine și că așteaptă doar ca ei să aibă amabilitatea de indica momentul în care să ni se permită a le intra în grații...

Cu puțină șansă vom reuși poate chiar să-i facem să priceapă că nu sunt deținătorii monopolului absolut, cu drepturi depline asupra a tot ce-i  înconjoară.

Și-odată scoși din placiditatea vieții de zi cu zi vom începe cu toții și unii și ceilalți să ne simțim realmente VII și fericiți.

Iar când suntem fericiți nimic nu mai e atât de rău pe cât pare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu